Oppas aan huis gezocht

20160220_170736
Dit is onze Melita, lief en grappig, 15 jaar, suikerpatient

OPPAS GEZOCHT VOOR ONZE KATTEN
Voor het thuis van Stichting Beertje in Maarn zoeken wij met spoed een of meerdere OPPASSEN. Vind je het leuk of weet je iemand die het leuk zou vinden om voor seniore- en suikerkatten te zorgen lees dan snel verder!! Gelijk contact opnemen via info@stichtingbeertje.com of delen op Facebook mag natuurlijk ook.

Stichting Beertje verzorgt ca. 9 met name seniore katten, waarvan er een aantal suikerpatiënt zijn. De suikerpatiënten moeten dagelijks 2 x gespoten worden met insuline, de andere hebben wisselend medicijnen of dieetvoer nodig.

WIE VINDT HET LEUK?
om af en toe eens voor deze katten te zorgen als wij een avond of weekend weg willen of op vakantie gaan?
Het is fijn als je ervaring hebt met het verzorgen van zieke katten en het geven van medicijnen. Als je ervaring hebt met het verzorgen van diabeteskatten is dat natuurlijk helemaal geweldig.
Heb je geen ervaring en wil je het wel doen? Dan willen we het je gráág leren.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Een stuk of 9 unieke katten om van te genieten.
Grote dankbaarheid van de katten én van ons 😉
Je kunt ervaring opdoen met het verzorgen van diabeteskatten en andere katten met gezondheidsproblemen.
Een leuk huis in een prachtige bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden, vlakbij winkels en het station.

HEB JE INTERESSE?
Dan hoor ik, Emilie, je graag via een berichtje op Facebook of via info@stichtingbeertje.com

P1020165
Dit is Does onze eerste suikerpatiënt, 14 jaar, een echte knuffel!