Tante Mien – Daantje

Tante Mien - Daantje 1

Onlangs werden we weer blij verrast met een berichtje over een van onze eerdere bewoners, Tante Mien. Tante Mien heeft in 2013/2014, na een kortsluiting in haar hoofdje, een aantal maanden bij ons gewoond. Gelukkig knapte ze dusdanig op dat ze naar een nieuw baasje mocht.  Deze lieve kletskous heet nu Daantje. Ze zal inmiddels ongeveer 18 jaar zijn en is nog niet zo lang geleden blind geworden.

Dit schreef haar nieuwe baasje:

“Daantje is soms een beetje de weg kwijt. Ze slaapt veel en eet een beetje. Ze blijft wel goed op gewicht. Zo’n twee keer per dag maakt ze een rondje door de tuin. ’s Nachts komt ze een keer bij me om geknuffeld te worden. Vooralsnog heeft ze het, denk ik, naar haar zin.”

Wij wensen Daantje, haar baasje en de andere poes des huizes nog een fijne tijd samen!

Daantje 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: