Dierendonatie.nl – project behaald

Dank je wel donateurs en stichting dierendonatie, ons project is behaald! Onze katten zijn erg blij met de blikjes uit de gourmet gold mousse mixpakketten! Goofie, OkkiWokki en Dorus kunnen niet wachten tot het etenstijd is;-)

Wil je ook bijdragen aan het welzijn van onze katten in het thuis van Stichting Beertje? Kijk dan op https://stichtingbeertje.com/wilt-u-ons-helpen/ en blijf kijken op www.dierendonatie.nl voor ons volgend project binnenkort.

2016-06-29 20.13.23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: