SPOED!!!!! VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!!!!

logo-beer-cartoon-kat-alleen-groot-formaatVoor het Thuis van Stichting Beertje in Maarn zoeken wij met spoed mensen die het leuk vinden ons te helpen met het verzorgen van onze seniore, soms zieke, katten. Uiteraard horen daar ook andere werkzaamheden bij, denk bijvoorbeeld aan het knuffelen van de katten en het schoonmaken van de kattenbakken en de poezenkamer.

Wij zoeken met name vrijwilligers rond de piektijden, rond etenstijd. Ook zoeken wij mensen die als wij eens weg zijn, op vakantie of in een weekend, de katten een langere periode willen verzorgen en (dus) bij ons in huis willen zijn. Liefde voor en ervaring met katten is het allerbelangrijkst. De rest kunnen we je allemaal leren. Lijkt het je leuk? Stuur dan snel een berichtje naar info@stichtingbeertje.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: