Ambassadeurs gezocht!

WIE WIL ONS HELPEN? WIJ ZOEKEN AMBASSADEURS VOOR SUIKERKATTEN

Wat doen deze ambassadeurs? Ze helpen mee naar het zoeken van fijne baasjes voor suikerkatten.

Naast zieke seniorkatten in hun laatste levensfase verzorgen wij ook senior suikerkatten, ofwel, katten die diabetes hebben. Wij krijgen inmiddels ook, met regelmaat van de klok, het verzoek jongere suikerkatten op te nemen die op plekken zitten waar ze (helaas) niet goed ingesteld kunnen worden op insuline. Deze katten moeten namelijk 2x per dag met een tussenpoos van 12 uur een prikje insuline om zich weer beter te voelen, en dat is niet overal haalbaar. Het is voor de gezondheid van een suikerkat écht heel slecht om (lang) onbehandeld rond te lopen. Er zijn weinig/niet genoeg plekken, stichtingen en particulieren, waar ze goed behandeld kunnen worden en de plekken waar dit wel kan zitten, begrijpelijkerwijs, “altijd” vol. Vaak lopen de katten langere tijd onbehandeld rond en/of wordt er (uiteindelijk) voor gekozen deze katten, vroegtijdig, te laten inslapen.

Door de intensieve zorg is de band die met deze katten opgebouwd wordt vaak heel bijzonder en eenmaal goed ingesteld op de medicatie/insuline kunnen deze katten nog een gewoon goed leven leiden.
Er zijn dus nog heel veel baasjes voor suikerkatten nodig. Daarom willen we een een campagne starten waarin we deze baasjes zoeken. Dit kunnen we echter niet alleen.

WIJ ZOEKEN dus met spoed AMBASSADEURS VOOR SUIKERKATTEN om ons daarbij te helpen.
WIE WIL ONS HELPEN? stuur ons berichtje via info@stichtingbeertje.com

Wil je een suikerkat adopteren of opvangen, laat het ons dan ook weten.

luc-met-spuitje