Enige Echte Feestdagenpakket

Wees Sinterklaas én Kerstman tegelijk en doneer nu minimaal 2 euro voor het Enige Echte Feestdagenpakket voor onze lieve katten! De meeste van onze lieverds zijn in hun laatste levensfase. Reden genoeg om ze de komende feestdagen, waarschijnlijk hun laatste, eens extra te verwennen. Doet u mee? Wees Sinterklaas en Kerstman tegelijk en doneer op NL30 SNSB 0935 3789 60 ten name van Stichting Beertje te Maarn.

Goofie snapt er nog niet zoveel van, wij weten echter nu al zeker dat de katten er reuze blij mee zullen zijn! Gelijk even doen dus! Wist u dat we voor 5 x 2 euro al een mooi pakketje moussevleesjes in het Enige Echte Feestdagenpakket kunnen stoppen? En daar zijn ze zo gék op …….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: