Amie zoekt vrouw

Wie o wie is dat lieve bazinnetje voor voorzichtige Amie? Ze is rond de 10 jaar, een eindeloze knuffel en heeft suikerziekte. Amie fluisterde mij na ruim een half jaar bij ons toe dat ze het hier niet zo leuk vindt. Te veel, oude, katten en te weinig aandacht van haar mens. Aangezien Amie mannen écht niet leuk vindt, c.q. daar bang voor is, zoekt ze een vrouw, met een huis en een mogelijkheid om naar buiten te gaan. Niet te veel drukte en veel aandacht (spelen!) is voor haar een must. Een rustige man die niets van haar wil mag daar ook wel bij horen. Jonge kinderen en andere huisdieren zijn haar te druk.

Wat betreft haar suikerziekte. Uiteraard blijven wij begeleiden bij het behandelen van haar suikerziekte. Die 2 prikjes insuline (om de 12 uur) per dag die ze nodig heeft vindt ze helemaal niet erg. Wij knuffelen haar dan altijd heel uitgebreid, en daar doet ze “alles” voor 🙂

Meer weten? Stuur ons dan een email naar info@stichtingbeertje.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s