Bobbie zoekt een baasje

Bobbie zocht een rustig baasje voor hem alleen, die heeft hij ondertussen gevonden. Hij is nu bij zijn nieuwe baasje aan het wennen.

Onze lieve Bobbie, 16 jaar, vind het te druk bij ons. Dus gaan we op zoek naar een nieuw rustig plekje voor hem waar hij zijn laatste levensfase lekker relaxed mag doorbrengen. Als Bobbie je vertrouwt is hij gék op zijn mens(en), lekker knuffelen, samen dutten en in de buurt zijn vindt hij fijn. Als hij in de tuin is, want dat is ook fijn!, komt hij heel regelmatig even kijken waar wij zijn of wij zoeken hem even op. Als het Bobbie te spannend, te druk of te onvoorspelbaar wordt (en dat is het hier natuurlijk in een opvang met meerdere katten) dan wil hij wel eens plassen of sproeien op plekken waar wij mensen het liever niet hebben. Inmiddels heeft hij een grote eigen kamer zonder te veel reuring en met veel aandacht van ons. Dat gaat goed 😊

We zoeken dus voor deze lieverd een rustig huishouden met een of twee baasjes die lekker veel tijd hebben om te knuffelen en waar Bobbie op onderzoek de (afgezette) tuin in kan. Het spreekt voor zich dat kinderen en andere huisdieren niet op het wensenlijstje van deze lieve kerel staan. Bobbie is onlangs “APK gekeurd” en goed bevonden, alhoewel ……… hij moet wel wat afvallen. Daarvoor krijgt hij speciaal lekker voer, dus dat vindt hij helemaal niet erg 😊

Ben jij misschien wel Bobbies nieuwe baasje? Stuur ons dan een email. Delen van dit bericht is fijn voor Bobbie! Kijk ook op;
https://www.dierenasiel-dehazenberg.nl/bobbie/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: