Stichting Beertje 5 jaar: 2016

2016 – 2021. Wij bestaan officieel 5 jaar!Wat bijzonder om zoveel zieke katten met die, vaak oude, altijd doorleefde en wijze koppies een fijn Thuis op maat te mogen geven. Wat een eer dat zij ons op de valreep van hun leven hun vertrouwen gaven. In 2016 vonden Olli, Luuc, Steffie, Zorro en Mr Blue hun laatste Thuis bij ons. Voor Ukkie was het zijn een na laatste Thuis. Hij knapte dusdanig op dat hij na een poosje kon verhuizen naar zijn eigen nieuwe stek. Hij heeft daar nog een aantal fijne jaren heeft gehad 🙂.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: