De Enige Echte

Word de Enige Echte en steun onze katten!
Door onze katten intensieve aandacht te geven en onnodig lijden te voorkomen lukt het ons tot nu toe behoorlijk goed de katten spinnend te laten genieten van hun laatste levensfase. De kosten lopen bij deze katten, die meestal toch wat extra’s nodig hebben, al snel aardig op.

De dagelijkse zorg van een reguliere kat kost de stichting gemiddeld 30€ per maand.
Bij een diabetes kat is dit 40€ per maand. De dierenarts kosten komen hier nog bovenop. 

Daarom zijn wij, samen met onze katten, op zoek naar mensen die voor hen de Enige Echte willen zijn. Baasjes op afstand die met een maandelijkse financiële bijdrage net dat extra steuntje geven. In ruil geven onze katten hun Enige Echte daar graag heel veel virtuele kopjes en een regelmatige update van hun wel en wee voor terug. Zodat hun Enige Echte kan zien hoe waardevol de bijdrage is!

De Enige Echte Lappenmand
Wilt u wel Enige Echte worden maar vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen al die lieverds? Kies dan voor de Enige Echte Lappenmand! 

Onze katten belanden helaas met enige regelmaat in de lappenmand. Met de Enige Echte Lappenmand is uw bijdrage direct bestemd voor de extra (dierenarts-) kosten van de katten die op dat moment in de lappenmand zitten. Ook daarvoor geven de katten graag virtuele kopjes en regelmatig een update van hun wel en wee voor terug.


Doen dus!

Kijk op onze pagina Huidige kattenbewoners en kies voor wie u de Enige Echte wilt zijn of kies nu direct voor de Enige Echte Lappenmand.

Meld u aan door een kattenbelletje te sturen. U kunt zelf een maandbedrag kiezen en storten op: IBAN NL30 SNSB 0935 3789 60. Vergeet u niet de naam van uw Enige Echte te vermelden?

Enne, katten zijn natuurlijk echte allemansvrienden… Hoe meer Enige Echten er dus zijn, hoe beter 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

%d bloggers liken dit: